Over FLXX People

Wij bieden oplossingen op maat
Uw medewerkers zijn de drijvende kracht achter het succes van uw organisatie. De continuïteit in het personeelsbestand is dan ook van vitaal belang om optimaal te blijven presteren. Een tekort aan gouden krachten kan zeer ongewenste gevolgen hebben.

Wie is FLXX People?

FLXX People levert al jarenlang tijdelijke en permanente medewerkers. Wij bieden oplossingen op maat, volledig afgestemd op de wensen en behoeften van onze klant.

Wij hebben de capaciteit, vakkennis en de ervaring met flexibel inzetbaar personeel. Bovendien combineren wij jarenlange internationale ervaring met sterke marktkennis.

FLXX People kent de markt, weet wat er speelt en kan dus zowel voor ondernemers als voor werknemers goed inschatten wat de mogelijkheden en kansen zijn.

Betrokken en gemotiveerde uitzendkrachten

FLXX People beschikt over een groot aantal medewerkers. Zij werken bij bedrijven en instellingen verspreid over Nederland en Belgie.

Onze uitzendkrachten zijn betrokken en gemotiveerd, FLXX people doet er alles aan om dit zo te houden. Dat doen we door echt voor hen te zorgen.

Wil je weten wat FLXX People kan betekenen voor jouw organisatie?